Logo
Preču katalogs chevron down Created with Sketch.
Izpārdošana

Pirkumu grozā nav nevienas preces

Lai pievienotu preces, dodies uz preču katalogu.

Stafor EPOMET šķidrais metāls 100g epoksīdu līme-špaktele

Preces kods: 1098780

Kategorija: Saimniecības līmes

Mērvienība: gab.

Svītru kods: 4751005612328

5,90 €/gab.
Pieejams veikalos:
Mūkusalas iela 93
Ata iela 5a
t/c Sāga

Divkomponentu līme - špaktele īpaši piemērota metāla, kā arī citu (koks, keramika, plastmasas (izņemot PE), stikls, betons) virsmu izlīdzināšanai, priekšmetu un detaļu salīmēšanai. Tai piemīt sevišķi laba adhēzija pret metāla virsmu, metāliski, sudrabaini - pelēka krāsa, tā lieliski izlīdzinās un slīpējas. Līme - špaktele sastāv no A komponenta - pamatmasas un B komponenta - cietinātāja, kas komplektēti sajaukšanai paredzētās proporcijās.

LIETOŠANA: apstrādājamām virsmām jābūt tīrām un sausām. Metāla virsmas nedrīkst būt eļļainas - tās jāattauko ar acetonu. Pirms metāla pārklāšanas virsmu vēlams apstrādāt ar smilšpapīru. A un B komponentus rūpīgi sajauc. Pēc komponentu samaisīšanas līme - špaktele jāizstrādā 5-8 minūšu laikā. Līmi - špakteli uzklāj un izlīdzina ar špateļlāpstiņu. Līme - špaktele sacietē 15-30 minūšu laikā, bet maksimālo cietību sasniedz pēc 24 stundām.Sacietējušu tepējumu var slīpēt un krāsot.

DROŠĪBAS PASĀKUMI: strādāt labi vēdināmās telpās. Centieties izvairīties no tieša līmes - špakteles kontakta ar ādu un acīm, ja līme - špaktele nokļuvusi uz ādas  noņemiet to ar salveti un nomazgājiet ūdenī ar ziepēm.

SATUR: 1,3-benzodimetānamīns, n-(2-ciānoetil)-atvasinājumi; 4-tetra-butilfenols; 1,3- benzol dimetilamīns; metilheksān-1,6- diamīns.  Reakcijas produkts: A-(epihlorhidrīn) bisfenols, epoksigumija (ar vidējo molekulmasu mazāku par 700); Bisfenol F (epihlorhidrīns), epoksigumija; heksāndiol diglicidilēteris.