Logo
Preču katalogs chevron down Created with Sketch.
Izpārdošana

Pirkumu grozā nav nevienas preces

Lai pievienotu preces, dodies uz preču katalogu.

Sadolin MASTER NOVUS 70 BW 1L Alkīda krāsa uz ūdens bāzes

Preces kods: 1078807

Kategorija: Durvju, logu, mēbeļu krāsas

Mērvienība: gab.

Svītru kods: 4740182271893

16,20 €/gab.
Pieejams veikalos:
Mūkusalas iela 93
Ata iela 5a
t/c Sāga

Svarīgākā informācija
Spīdums: Spīdīga
Patēriņš: 8 m²/l
Žūšanas laiks: 2-3h
Krāsas kārtu skaits: 2

Produkta īpašības
•    Ļoti izturīga virsma
•    Ātri žūst
•    Izturīga pret laika apstākļu iedarbība

Produkta apraksts
Uz ūdens bāzes veidota alkīda krāsa, ko viegli uzklāt uz virsmas un kas labi padodas apstrādei. Krāsu var lietot, apstrādājot koka un metāla virsmas, gan iekšdarbiem, gan ārdarbiem. Veido uz virsmas nodilumizturīgu pārklājumu, ko viegli kopt turpmākās ekspluatācijas gaitā. Atšķirībā no alkīda krāsām uz šķīdinātāja bāzes “Master Novus” laika gaitā nedzeltē un saglabā savu sākotnējo toni. Krāsa ir pieejama ar divām spīduma pakāpēm – pusmatēta un spīdīga. Krāsa ir piemērota jaunu un iepriekš ar alkīda vai eļļas krāsu pārklātu koka un metāla virsmu, kā arī kokšķiedras un kokskaidu plākšņu krāsošanai, veicot iekšdarbus un ārdarbus.

Pielietojuma apraksts
Uz iepriekš neapstrādātas virsmas jāuzklāj 2 kārtas, uz iepriekš nogruntētas vai krāsotas virsmas – 1-2 kārtas krāsas. Krāsa “Master Novus” ir gatava lietošanai. Pirms lietošanas krāsa rūpīgi jāsamaisa. Vajadzības gadījumā pirmajai kārtai krāsu var atšķaidīt ar tīru ūdeni (līdz 10% no tilpuma), beigu kārtai lietojama neatšķaidīta krāsa. Pirms nākamās krāsas kārtas uzklāšanas pamatvirsma viegli jānoslīpē ar smalkgraudainu smilšpapīru. Krāsas kārtu uzklāšanas starplaikā virsmai jāļauj nožūt atbilstīgi prasībām. Lielas virsmas jākrāso bez apstājas; pārtraukumi ir pieļaujami tikai stūros. Sevišķi rūpīgi jākrāso koka dēļu gali un malas, jo caur šīm virsmām mitrums visintensīvāk iesūcas koksnē. Darbarīki: ota, veltnītis.

Veselība un drošība
Pēc darba stingri aizvērt krāsas trauku. Pirms darbarīka tīrīšanas noņemt lieko krāsu. Aizliegts izliet kanalizācijā vai ūdenskrātuvēs. Šķidrās krāsas atliekas nogādāt bīstamo vielu savākšanas vietā, un tikai pilnīgi tukšu taru nosūtīt atkritumu pārstrādes uzņēmumam.

Pielikums Deklarācija
Svars 1.34 kg
Izmēri 11 x 11 x 14 cm
Zīmols SADOLIN