Logo
Preču katalogs chevron down Created with Sketch.
Izpārdošana

Pirkumu grozā nav nevienas preces

Lai pievienotu preces, dodies uz preču katalogu.

Stafor EPOTEP epoksīdu špaktele 150g

Preces kods: 1098781

Kategorija: Griestu un sienu špakteles

Mērvienība: gab.

Svītru kods: 4751005612274

3,55 €/gab.
Pieejams veikalos:
Mūkusalas iela 93
Ata iela 5a
t/c Sāga

Divkomponentu epoksīdu tepe paredzēta dažādu virsmu  metāla, keramikas, plastmasas (izņemot PE), betona, koka virsmu izlīdzināšanai, plaisu, salaidumu un šuvju aizpildīšanai, kā arī dažādu materiālu salīmēšanai. Tepei piemīt liela mehāniskā stiprība, laba adhēzija un ķīmiskā noturība agresīvās vidēs. Tepe sastāv no A komponenta - pamatmasas un B komponenta - cietinātāja, kas komplektēti sajaukšanai paredzētajās attiecībās.

LIETOŠANA: apstrādājamām virsmām jābūt tīrām, sausām un attaukotām. Nepieciešamības gadījumā virsmas jānotīra ar spirtu vai acetonu. Sevišķi gludas un spīdīgas virsmas pirms pārklāšanas apstrādā ar smilšpapīru līdz tās kļūst matētas. A un B komponentus rūpīgi sajauc, ievērojot proporciju A: B = 10:1 (pēc svara). Pēc komponentu samaisīšanas tepe jāizstrādā 15 minūšu laikā, pretējā gadījumā neizlietotā tepe sacietēs. Tepi uzklāj ar špateļlāpstiņu un izlīdzina ar ziepjūdenī samērcētu špateli. Tepe sacietē 2 - 4 stundu laikā, atkarībā no temperatūras  zemās temperatūrās tepe cietē lēnāk. Maksimālo cietību tepe sasniedz pēc 24 stundām. Sacietējušu tepējumu var apstrādāt - slīpēt, krāsot.

DROŠĪBAS PASĀKUMI: Strādāt labi vēdināmās telpās. Centieties izvairīties no tieša tepes kontakta ar ādu un acīm, ja tepe nokļuvusi uz ādas  noņemiet to ar salveti un nomazgājiet siltā ūdenī ar ziepēm.