Logo
Preču katalogs chevron down Created with Sketch.
Izpārdošana

Pirkumu grozā nav nevienas preces

Lai pievienotu preces, dodies uz preču katalogu.

Stafor karstumizturīga špaktele 0.3L

Preces kods: 1102457

Kategorija: Griestu un sienu špakteles

Mērvienība: gab.

Svītru kods: 4751005613233

1,35 €/gab.
Pieejams veikalos:
Ata iela 5a

Speciāla karstumizturīga špaktele paredzēta virsmu, kas pakļautas augstu temperatūru iedarbībai, sagatavošanai pirms krāsošanas. Pielietojama apmestu krāšņu, krāsns un pirts plātņu, aizsegu, dūmvadu, grilla vietu, grillu u.c. virsmu špaktelēšanai.

ĪPAŠĪBAS:

 

  • Gatavs lietošanai produkts;
  • Karsēšanas laikā neizdala kaitīgas vielas;
  • Noturība pret lielām temperatūras svārstībām;
  • Zema plaisu parādīšanās iespējamība;
  • Laba adhēzija pret virsmu un ilgs kalpošanas mūžs.

 

LIETOŠANA: Pirms virsmas špaktelēšanas nepieciešams tās apmetumu attīrīt no putekļiem, vecās krāsas un nepieciešamības gadījumā samitrināt. Irdenas un vāji strukturētas virsmas ieteicams nostiprināt ar termonoturīgo grunti. Nav rekomendēts izmantot uz koka, plastmasas vai metāla virsmām. Apstrādājamās virsmas temperatūra no +5ºC līdz +20ºC. Iespējama produkta sabiezēšana, to rūpīgi samaisot atjaunojas normāla darba konsistence.

PATĒRIŅŠ: Apmēram 1l/1-3m², ja kārtas biezums ir 0.5-1.5mm. 

ŽŪŠANA: Sākotnējās špakteles saķeršanās laiks 1-1.5stundas. Galējā sacietēšana noteikt 10-24stundu laikā, atkarībā no virsmas iesūkšanas spējas, apkārtējās vides temperatūras un uzklātās kārtas biezuma. Pēc galējās sacietēšanas špakteli var slīpēt, gruntēt un krāsot. Pakļaut apstrādāto virsmu augstām temperatūrām atļauts pēc 15-20dienām.

GLABĀŠANA: Oriģinālajā iepakojumā, temperatūrā augstākā par 0ºC uzglabājas apmēram - sk.uz marķējuma. Nedrīkst sasalt. Pirms lietošanas rūpīgi samaisīt.

Svars 0.30 kg
Zīmols STAFOR