Logo
Preču katalogs chevron down Created with Sketch.
Izpārdošana

Pirkumu grozā nav nevienas preces

Lai pievienotu preces, dodies uz preču katalogu.

Knauf FLACHENDICHT F 4kg Hidroizolācija

Preces kods: 1089809

Kategorija: Hidroizolācijas materiāli

Mērvienība: gab.

Svītru kods: 4751001372110

22,95 €/gab.
Pieejams veikalos:
Mūkusalas iela 93
Ata iela 5a
t/c Sāga

Knauf Flächendicht F ir lietošanai gatava hidroizolācija (zilā krāsā). Izstrādei ar rokām.

Knauf Flächendicht F ir paredzēta mitru un slapju telpu sienu un grīdu hidroizlozācijai, piem., vannas istabu, dušas telpu un citu telpu blīvē- šanai. Lieto uz: n mitruma jūtīgām pamatnēm - piem., ģipša apmetuma, ģipškartona un ģipša šķiedru plāksnēm, grīdu pamatnēm u.c.; n uzsūcošām minerālām pamatnēm - piem., kaļķa, kaļķa-cementa un cementa apmetu- miem, betona, porainā betona; n hermētiskai un elastīgai pamatnes no- slēgšanai un blīvēšanai pirms keramisko segumu un dabīgā akmens flīžu uzklāšanas (savienojumā ar Knauf hidroizolācijas lenti un cementu saturošām C2 klases flīžu līmēm, piem., Knauf K4); n elastīgai blīvēšanai zem flīžu un plākšņu segumiem, ja pamatne tiek stipri termiski noslogota (piem., sienas un grīdas apkures gadījumā). Lietojama galvenokārt iekšdarbiem. Ārdarbiem lieto tikai ūdens šļakstu apdraudētām sienām.

Īpašības:

  • Nosedz plaisas līdz 2 mm,
  • pasargā no plaisāšanas
  • Aiztur ūdeni, neļauj tam iekļūt pamatnē
  • Nesatur šķīdinātājus
  • Zilā krāsā – viegli kontrolēt uzklāšanu
  • Temperatūras izturība pēc izžūšanas: -20 °C līdz +80 °C
  • Blīvums: 1,4-1,45 kg/l
  • Ph vērtība: 8,6-9,5

 Patēriņš:

  •  Nelīdzenām, porainām virsmām: 900-1400 g/m2

  •  Gludām virsmām: 750-900 g/m2

Sausās kārtas biezums kopā: 0,5-0,7 mm

Gaisa, kā arī pamatnes temperatūrai izstrādes un cietēšanas laikā jābūt +5 °C līdz +25 °C. Sargāt no stipra karstuma, tiešiem saules stariem un caurvēja

Lietošana:

Pamatnei jābūt stingrai, tīrai, sausai, bez eļļas, tauku un šķīdinātāju paliekām. Pirms uzklāšanas jānotīra netīrumi, piemēram, putekļi, lakas un javas paliekas. Pamatnes plaisas un šuves aizšpaktelē. Pirms blīvēšanas tās jāšpaktelē ar Knauf Reparaturspachtel (cementu saturošām virsmām, iekšdarbiem un ārdarbiem) vai Knauf Uniflott (ģipša pamatnēm, tikai iekšdarbiem). Normāli uzsūcošas, putekļainas pamatnes pirms tam notīra un nostiprina ar Knauf Tiefengrund. Neuzsūcošas virsmas (piem., slīpētu, pulētu betonu, terazzo u.c.) gruntē ar Knauf Haftemulsion (1:3 atšķaidot ar ūdeni). Jābūt pilnībā izslēgtai mitruma iekļūšanai no pamatnes, piemēram, caur ārsienām vai grīdu.

Flächendicht F uzklāj ar rullīti, otu vai špaktelē. Pirms lietošanas Knauf Flächendicht labi samaisīt! Blīvēšanai ar Knauf Flächendicht F nepieciešama virsmas gruntēšana un vismaz divi pilnībā nosedzo- ši klājumi. Kopējam kārtas biezumam katrā vietā jāatbilst norādītajam minimālajam biezumam. Uzklāšana (2 līdz 3 klājumi) Uz pilnībā izžuvušas nogruntētas virsmas ar otu, birsti vai rullīti uzklāj neatšķaidītu pirmo blīvējuma klājumu. Klājumam jābūt piesātinātam (bet ne pārāk biezam) un vienmērīgam (ieteicamo patēriņu skat. pārskata tabulā). Sienu un stūru savienojumu vietās pirmajā kārtā ieklāj Knauf hidroizolācijas lenti un stingri piespiež. Caurules un grīdas notekas analogi blīvē ar Knauf hidroizolācijas lenti. Otro un trešo kārtu uzklāj tikai pēc iepriekšējās kārtas pilnīgas izžūšanas. Minimālais žūšanas laiks: ~ 3 stundas (+20 °C temperatūrā un 50 % gaisa mitrumā). Palielināta gaisa mitruma un zema gaisa temperatūras gadījumā žūšanas laiks var būt ilgāks. Porainām pamatnēm ieteicami trīs neatšķaidīti klājumi. Biezi klājumi ļoti lēni žūst, tāpēc ieteicami vairāki plāni klājumi. Flīzēšana Uz sacietējušās virsmas (vismaz 12 stundas pēc pēdējās kārtas uzklāšanas) var klāt keramiskos segumus vai dabīgā akmens plāksnes. Seguma līmēšanai jāizmanto ūdensizturīga, C2 klases līme (piemēram, Knauf K4). Šuvošanai jāizmanto elastīgs šuvju materiāls (piemēram, Knauf Flexfuge Elastic Plus). NORĀDĪJUMS. Lietošanai gatavās dispersijas flīžu līmes (piemēram, Knauf Superkleber) ļoti ilgā žū- šanas laika dēļ nav piemērotas izmantošanai uz Knauf Flächendicht F.

Svars 4.00 kg
Izmēri 16 x 26 x 26 cm
Zīmols KNAUF