Logo
Preču katalogs chevron down Created with Sketch.
Izpārdošana

Pirkumu grozā nav nevienas preces

Lai pievienotu preces, dodies uz preču katalogu.

Stafor Eļļa WHITE OIL 0.5L virtuves piederumiem

Preces kods: 1101666

Kategorija: Mēbeļu lakas

Mērvienība: gab.

Svītru kods: 4751005613134

7,20 €/gab.
Pieejams veikalos:
Mūkusalas iela 93
Ata iela 5a
t/c Sāga

Baltā eļļa paredzēta koka izstrādājumiem, kas tiek izmantoti, lai gatavotu vai pasniegtu ēdienu. Uzlabo koksnes dabīgu noturību pret taukiem, traipiem un mitrumu, kā arī ierobežo mirkoorganizmu attīstību.

Apstrādātā koksne mazāk uzsūc mitrumu, līdz ar to plaisu rašanās iespēja ir mazāka, tiek atvieglota koka izstrādājumu kopšana un pagarināts to kalpošanas laiks. 

Pielietojums: Uzklājiet eļļu ar tīru lupatu, mikrošķiedras lupatu vai papīra dvieli. Cītīgi ieberziet eļļu kokā un tikai pēc tam noslaukiet lieko eļļu no tā. Pēc 24 stundām ieteicams apstrādi atkārtot. Izstrādājumu lietot tikai pēcpilnīgas eļļas nožūšanas. Koksni ieteicams regulāri eļļot, biežums ir atkarīgs no tā, kādam mērķim un cik bieži tā tiek izmantota.
Patēriņš: Patēriņs ir atkarīgs no koksnes veida un stāvokļa, vidēji 1l uz 5-12m².
Žūšanas laiks: Atkarībā no apkārtējās vides temperatūras un koksnes iesūkšanas spējas vidēji 24-48 stundas, pilnīga nožūšana apmēram 2-3 nedēļas.
Drošība: Uzmanību! Eļļu kokam drīkst izmantot tikai, lai apstrādātu un aizsargātu kokmateriālus, to nedrīkst izmantot kā pārtikas produktu!
Glabāšana: Oriģinālā iepakojumā un siltās noliktavu telpās. Sargāt no sasalšanas!