Logo
Preču katalogs chevron down Created with Sketch.
Izpārdošana

Pirkumu grozā nav nevienas preces

Lai pievienotu preces, dodies uz preču katalogu.

Sadolin Panorama BW 2.5L Koka logu un durvju krāsa

Preces kods: 1093963

Kategorija: Durvju, logu, mēbeļu krāsas

Mērvienība: gab.

Svītru kods: 4740182272395

31,90 €/gab.
Pieejams veikalos:
Mūkusalas iela 93
Ata iela 5a
t/c Sāga

Svarīgākā informācija
Spīdums: Pusspīdīga
Patēriņš: 6-10l/m2
Žūšanas laiks: 2 h
Krāsas kārtu skaits: 2

Produkta īpašības
•    Izturīga pret laika apstākļu iedarbību
•    Ātri žūst
•    Satur koksni aizsargājošas aktīvās vielas
•    Ecolabel

Produkta apraksts
Ūdenī šķīstoša logu un durvju krāsa, kam piemīt ļoti laba izturība pret laika apstākļu iedarbību. Krāsa viegli klājas uz virsmas, labi izlīdzinās un nenotek. Produkta ātrā žūšana ļauj vienas darba dienas laikā nokrāsot virsmu divas reizes. Krāsai ir laba segtspēja, tā faktiski ir bez smaržas un veido uz virsmas gludu, viegli tīrāmu krāsas pārklājumu. Unikālā sastāva dēļ produktam ir labāka spīduma un toņa noturība nekā parastajām logu krāsām. Krāsa tonējama pasteļkrāsu gammā un satur koksni aizsargājošas aktīvās vielas, kas novērš pelējuma izplatīšanos uz krāsotās virsmas. Produkts ir paredzēts koka loga rāmju, durvju un durvju aplodu, kā arī nožogojuma dēļu krāsošanai.

Pielietojuma apraksts
Iepriekš neapstrādāta koka virsma jāpiesūcina, uzklājot 1 kārtu bezkrāsainā koksnes gruntēšanas aizsarglīdzekļa «Pinotex Base». Produkts satur aktīvās vielas koksnes aizsargāšanai pret trupi. Pirms nākamās apstrādes piesūcinātai virsmai jāļauj žūt vismaz 24 stundas. Pēc tam virsma jānogruntē, uzklājot 1 kārtu krāsas «Domus Base», un tai jāļauj nožūt saskaņā ar prasībām. Beigu apdarei uz virsmas jāuzklāj divas kārtas krāsas «Panorama». Pirms nākamās kārtas uzklāšanas krāsotajai virsmai jāļauj nožūt saskaņā ar prasībām. Virsma jākrāso bez pārtraukumiem; pārtraukumi ir pieļaujami tikai stūros. Īpaši rūpīgi jākrāso koka detaļu gali un malas, jo tieši caur šīm virsmām mitrums visintensīvāk iesūcas koksnē. Produkts ir gatavs lietošanai; pirms izmantošanas krāsa kārtīgi jāsamaisa.

Veselība un drošība
Sargāt no bērniem. Nepieļaut nokļūšanu acīs, uz ādas vai uz drēbēm.. Strādāt labi vēdināmā vietā, izmantot individuālās aizsardzības līdzekļus. Pēc darba stingri aizvērt krāsas trauku. Pirms darbarīka tīrīšanas noņemt lieko krāsu. Aizliegts izliet kanalizācijā vai ūdenskrātuvēs. Šķidrās krāsas atliekas nogādāt bīstamo vielu savākšanas vietā, un tikai pilnīgi tukšu taru nosūtīt atkritumu pārstrādes uzņēmumam.

Svars 2.50 kg
Izmēri 20 x 20 x 14 cm
Zīmols SADOLIN