Logo
Preču katalogs chevron down Created with Sketch.
Izpārdošana

Pirkumu grozā nav nevienas preces

Lai pievienotu preces, dodies uz preču katalogu.

Sadolin BINDO BASE 10L Lateksa gruntskrāsa

Preces kods: 041526

Kategorija: Gruntējuma krāsas

Mērvienība: gab.

Svītru kods: 7391306074639

82,90 €/gab.
Pieejams veikalos:
Mūkusalas iela 93
Ata iela 5a
t/c Sāga

Svarīgākā informācija
Spīdums: Matēta
Patēriņš: 5-8 m²/l
Žūšanas laiks: 1-2h
Krāsas kārtu skaits: 1

Produkta īpašības
•    Var mazgāt
•    Uz ūdens bāzes
•    Var tonēt

Produkta apraksts
Iekšdarbiem paredzēta ūdenī šķīstoša gruntskrāsa, kas stingri sasaistās ar pamatvirsmu.Gruntskrāsas lietošana ļaus pārklāt ar segkrāsu arī tādas problemātiskas virsmas kā keramikas flīzes un rūpnieciski krāsotas virsmas. Krāsa izlīdzina pamatvirsmas iesūkšanas spēju un palielina krāsojamās virsmas izturību pret noberzi. Segkrāsai līdzīgā tonī tonēta gruntskrāsa palielinās krāsojamās virsmas segtspēju, un tas nozīmē vajadzīgā virsmas pārklājuma iegūšanu ar mazāku beigu apdares kārtu skaitu. Krāsa nepil, ātri žūst, to var tonēt pasteļkrāsu gammā. Krāsa ir piemērota jaunas un iepriekš krāsotas koka, apmetuma, betona, ķieģeļu, koka ēveļskaidu un kokšķiedras plātņu ģipškartona plātņu un špaktelētas virsmas gruntēšanai. Labās pielipšanas dēļ ir piemērota arī lamināta, stikla, cietā PVH, rūpnieciski krāsotas un lakotas virsmas un keramikas flīžu gruntēšanai.

Pielietojuma apraksts
Virsma 1 reizi jānogruntē ar krāsu “Bindo Base”. Pirms lietošanas krāsa rūpīgi jāsamaisa. Izstrādājums ir gatavs lietošana, taču vajadzības gadījumā to var atšķaidīt ar tīru ūdeni (līdz 10% no tilpuma). Pirms nākamās kārtas uzklāšanas virsmai jāļauj labi nožūt. Lielas virsmas jākrāso bez apstājas; pārtraukumi ir pieļaujami tikai stūros. Strādājot jāpaņem daudz krāsas, lai virsma ilgāku laiku būtu mitra un to varētu apstrādāt. Griesti jākrāso gaismas krišanas virzienā, tas ir, izlīdzinošie triepieni jāveic, sākot no loga. Krāsojot sienas, krāsa vispirms jāuzklāj krusteniski, pēc tam virsma jāizlīdzina ar veltnīti, to virzot uz augšu un uz leju. Pēdējā krāsošana ar veltnīti katrā krāsošanas segmentā jāveic visā sienas virsmas laukumā vienā un tajā pašā virzienā. Darbarīki: ota, veltnītis, smidzinātājs.

Veselība un drošība
Pēc darba stingri aizvērt krāsas trauku. Pirms darbarīku tīrīšanas noņemt lieko krāsu. Aizliegts izliet kanalizācijā un ūdenskrātuvēs. Krāsas šķidrās atliekas nogādāt bīstamo atkritumu savākšanas vietā, atkritumu apstrādei piegādāt tikai pilnīgi tukšas tvertnes.

Pielikums Deklarācija
Svars 10.00 kg
Izmēri 24 x 30 x 30 cm
Zīmols SADOLIN