Logo
Preču katalogs chevron down Created with Sketch.
Izpārdošana

Pirkumu grozā nav nevienas preces

Lai pievienotu preces, dodies uz preču katalogu.

Stafor karstumizturīgs apmetums 1.1L

Preces kods: 1098777

Kategorija: Apmetumi

Mērvienība: gab.

Svītru kods: 4751005613202

3,15 €/gab.
Pieejams veikalos:
Mūkusalas iela 93
Ata iela 5a
t/c Sāga

Speciāls karstumizturīgs apmetums uz ugunsizturīgu minerālo pildvielu un saistvielu bāzes. Pielietojams krāsns, krāsns un pirts plātņu, aizsegu, dūmvadu, grilla vietu, grillu u.c. virsmu apmešanai. Satur armējošas škiedras un speciālas pretplaisu, adhēziju un plastiskumu uzlabojošas piedevas.

ĪPAŠĪBAS:

 

  • Gatavs lietošanai produkts;
  • Vienkārša lietošana;
  • Augsta termonoturība līdz 350°С;
  • Nav ierobežojumu lietošanai mitrās telpās;
  • Mazs patēriņš.

 

LIETOŠANA: Pirms apmetuma uzklāšanas nepieciešams rūpīgi attīrīt virsmu no vecās krāsas, līmes, putekļiem, vecā apmetuma. Ja tiek apmesta vāji iesūcoša virsma, rekomendēts izmantot armējošu sietu vai veikt iegriezumus uz virsmas, kā arī lietot termonoturīgu grunti. Labi iesūcošas virsmas iepriekš jāsamitrina ar ūdeni. Irdenas un vāji strukturētas virsmas ieteicams nostiprināt ar termonoturīgo grunti. Nav rekomendēts izmantot uz koka, plastmasas vai metāla virsmām. Apstrādājamās virsmas temperatūra +5ºC līdz +20ºC.

PATĒRIŅŠ: Apmēram 1l/0.5-1.5m², ja kārtas biezums ir 3-10mm. 

ŽŪŠANA: Sākotnējās apmetuma saķeršanās laiks 1-2stundas. Galējā sacietēšana noteikt 24-48stundu laikā, atkarībā no virsmas iesūkšanas spējas, apkārtējās vides temperatūras un uzklātās kārtas biezuma. Pakļaut apstrādāto virsmu augstām temperatūrām atļauts pēc 15-20dienām.

GLABĀŠANA: Oriģinālajā iepakojumā, temperatūrā augstākā par 0ºC uzglabājas apmēram - sk.uz marķējuma. Nedrīkst sasalt. Pirms lietošanas rūpīgi samaisīt.