Logo
Preču katalogs chevron down Created with Sketch.
Izpārdošana

Pirkumu grozā nav nevienas preces

Lai pievienotu preces, dodies uz preču katalogu.

Bison EPOXY 5MINUTES 24ml Caurspīdīga epoksīda līme

Preces kods: 123099

Kategorija: Saimniecības līmes

Mērvienība: gab.

Svītru kods: 8710439039657

6,80 €/gab.
Pieejams veikalos:
Mūkusalas iela 93
Ata iela 5a
t/c Sāga

RAKSTUROJUMS:
EPOXY 5 MIN ir epoksīdsveķu līme ar ārkārtīgi īsu sacietēšanas laiku. Līme, izmantojot divdaļīgo šlirci, ir ļoti viegli pielietojama. EPOXY 5 MIN ir paredzēta metālu, akmens, cietas un mīkstas koksnes, māla un fajansa, stikla, porcelāna, kristāla, ziloņkaula, dārgakmeņu un dažādu plastmasu (poliēstera, bakelīta utt.), cietā polistirola un organiskā stikla līmēšanai, kā arī salīmēšanai ar citiem materiāliem. Nedrīkst līmēt polietilēnu, teflonu un silikona gumiju ! Līmējums ir izturīgs pret ūdens, atšķaidītu skābju, sārmu, eļļu un dažādu šķīdinātāju iedarbību. Nesaraujas un neplaisā. Nav uzliesmojošs. Veido caurspīdīgu līmējuma šuvi.

SACIETĒŠANAS LAIKS:
EPOXY 5 MIN sacietē + 20° C temperatūrā 30 minūšu laikā. Jau pēc 10 minūtēm savienotās detaļas iztur zināmu iedarbību. Pie zemākām temperatūrām sacietēšana notiek lēnāk. Epoksīdlīme nesacietē, ja temperatūra ir zem + 5° C. Līmējuma šuve maksimālo stiprību iegūst pēc 12 stundām.

PIELIETOŠANA:
Salīmējamām virsmām jābūt sausām un tīrām. Attaukot virsmas ieteicams ar benzīnu. Abus šļirces galus nogriezt ar nazi tā, lai griezumu diametri būtu vienādi. Abus komponentus izspiest no šļirces vienādā daudzumā. Maisīt ar lāpstiņu līdz masai ir viendabīga krāsa. Maisījumu plānā kārtiņā uzklāt uz abām virsmām un pagaidīt 4 minūtes. Savienot abas puses un paturēt dažas minūtes. Nekavējoties noņemt lieko līmi. Pēc lietošanas šļirces uzgaļus noslaukiet ar mīkstu lupatiņu. Lai izvairītos no komponentu sajaukšanās, uzlieciet uzgaļus atbilstoši zīmējumam uz kārbiņas. Pārliecinieties vai uzgaļi ir uzlikti cieši. Traipus tūlīt notīriet ar Thinner for Bison-Kit vai acetonu. Sausus līmes traipus var noņemt tikai mehāniski. Šļirci glabājiet vertikālā stāvoklī.

Svars 0.03 kg
Zīmols BISON