Logo
Preču katalogs chevron down Created with Sketch.
Izpārdošana

Pirkumu grozā nav nevienas preces

Lai pievienotu preces, dodies uz preču katalogu.

Stafor KARSTUMIZTURĪGA līme 3.5L

Preces kods: 1098790

Kategorija: Universālās līmes

Mērvienība: gab.

Svītru kods: 4751005613165

7,80 €/gab.
Pieejams veikalos:
Mūkusalas iela 93
Ata iela 5a
t/c Sāga

Speciālā karstumizturīgā līme uz ugunsizturīgu minerālo pildvielu un modificētu piedevu bāzes, paredzēta krāsnīm un kamīniem, skursteņu mūrēšanai un remontam. Plastiska masa, kuru ir viegli uzklāt un izlīdzināt pa virsmu.

ĪPAŠĪBAS:

 

  • Gatavs lietošanai produkts;
  • Vienkārša lietošana;
  • Augsta termonoturība līdz 350°С;
  • Mazs patēriņš.

 

LIETOŠANA: Pirms līmes uzklāšanas nepieciešams rūpīgi attīrīt virsmu no vecās krāsas, līmes, apmetuma, putekļiem, irdenā slāņa, kā arī attīrīt šuves. Ja tiek līmēta vāji iesūcoša virsma, rekomendēts veikt 2-3mm dziļus iegriezumus uz līmējamās virsmas, kā arī lietot termonoturīgu grunti, lai uzlabotu saķeri ar virsmu. Labi iesūcošas virsmas iepriekš jāsamitrina ar ūdeni. Irdenas un vāji strukturētas virsmas ieteicams nostiprināt ar termonoturīgo grunti. Šuvju aizpildi veikt pēc 24-48 stundām ar termonoturīgu šuvju aizpildīšanas masu. Nav ieteicams izmantot līmi uz uzsildītas vai apmestas virsmas. 

PATĒRIŅŠ: apmēram 1l/2-3m², ja kārtas biezums ir 2-5mm. 

ŽŪŠANA: Sākotnējās līmes saķeršanās laiks 30-50min. Galējā sacietēšana noteikt 24-48stundu laikā, atkarībā no virsmas iesūkšanas spējas, apkārtējās vides temperatūras un uzklātās kārtas biezuma. Pakļaut apstrādāto virsmu augstām temperatūrām atļauts pēc 10-15dienām.

GLABĀŠANA: Oriģinālajā iepakojumā, temperatūrā augstākā par 0ºC uzglabājas apmēram - sk.uz marķējuma. Nedrīkst sasalt. Pirms lietošanas rūpīgi samaisīt.