Logo
Preču katalogs chevron down Created with Sketch.
Izpārdošana

Pirkumu grozā nav nevienas preces

Lai pievienotu preces, dodies uz preču katalogu.

WEBER Outdoor Repair 5kg Cementa java

Preces kods: 1109772

Kategorija: Ātri cietējošās un remontjavas

Mērvienība: gab.

Svītru kods: 6415910031770

9,95 €/gab.
Pieejams veikalos:
Mūkusalas iela 93
Ata iela 5a
t/c Sāga

Remonta un izlīdzināšanas java  Weber Outdoor repair 5kg

 

 Ar polimēriem modificēta cementa java betona konstrukciju apmešanai un izlīdzināšanai iekštel­pās un āra darbos. Izstrādāta speciāli horizontālu un vertikālu virsmu, piemēram, kāpņu, kolonnu un cokolu, remontam. Mitruma un sala izturīga. Piemērota betonam, kā arī visa veida minerālas izcelsmes pamatnēm, kas apmestas vai izlīdzinātas ar materiāliem uz cementa bāzes.

 Pozitīvās īpašības:

 • Ātri un viegli iestrādājama - dari pats

 

 Iestrāde:

  • Remontējamai pamatnei ir jābūt stabilai. Ar metāla suku rūpīgi jānoberž visas drūpošās daļi­ņas, jānotīra gruži, putekļi un eļļas. Ja bojājuma vietā ir atsegta tērauda armatūra, tā jāpārklāj ar aizsargkrāsu. Pirms javas uzklāšanas pamatni viegli jāsamitrina ar ūdeni. Iestrādes laikā gaisa un pamatnes temperatūrai ir jābūt virs +5OC.

  • Sauso maisījumu jāsajauc tikai ar tīru ūdeni. Ūdeni nedrīkst pievienot vairāk kā norādīts - tas sa­mazina materiāla saķeres īpašības. Maisīšanu jāveic ar mikseri vai lāpstiņu 3-5 minūtes, līdz tiek iegūta apstrādājama, viendabīga masa bez javas sabiezējumiem. Pēc tam maisījumu apmēram 10 minūtes jānostādina un vēlreiz viegli jāapmaisa.

  • Weber Outdoor Repair jāuzklāj ar špakteļlāpstiņu vai ķelli 3-20 mm biezā kārtā. Plaisu un padzi­ļinājumu aizpildes vietās pieļaujamā kārta var sasniegt 50 mm. Klājot materiālu vairākas kārtas, jāievēro, lai iepriekšējā kārta būtu pilnībā sacietējusi. Iestrādes laikā un vienu diennakti pēc ie­strādes jāizvairās no caurvēja.

  • Uzjauktais maisījums jāizstrādā 45 minūšu laikā. Ja uzjauktā, vēl neiestrādātā java sāk sastingt, kategoriski aizliegts pievienot papildus ūdeni - maisījumu drīkst samaisīt tikai ar svaigu, tikko uz­jauktu javu.

  • Lai ātra mitruma izdalīšanās rezultātā nerastos plaisas, uzreiz pēc iestrādes virsmu vēlams pār­klāt ar polietilēna plēvi vai maisaudeklu un 2-5 diennaktis mitrināt. Remontēto virsmu var krāsot ar betona vai fasādes krāsām.

     

     Tehniskā informācija:

 Krāsa

pelēka

Saķeres stiprība pēc 28 dienām

> 1,0 MPa (EN 1542)

Spiedes izturība pēc 28 dienām

> 15 MPa (EN 1542)

Kārtas biezums

3 - 20 mm

(plaisu, padziļinājumu aizpildei - līdz 50 mm)

Frakcijas (grauda) lielums

līdz 1,2 mm

Patēriņš

apmēram 2 kg/m2/mm

Pievienojamais ūdens daudzums

0,8 litri / 5 kg

Izstrādes laiks pēc sajaukšanas ar ūdeni

45 minūtes

Cietēšanas laiks

2 - 3 stundas

Iestrādes temperatūra

+5O…+25OC

Ugunsdrošības klase

A2 (EN 13501-1)

Iepakojums

5 kg un 15 kg

Derīguma termiņš

24 mēneši

 


Svars 5.00 kg
Zīmols WEBER