Logo
Preču katalogs chevron down Created with Sketch.
Izpārdošana

Pirkumu grozā nav nevienas preces

Lai pievienotu preces, dodies uz preču katalogu.

Mapei MAPESIL AC-143 310ml Silikona hermētiķis Terakota TERRACOTTA

Preces kods: 262257

Kategorija: Silikoni

Mērvienība: gab.

Svītru kods: 8022452010262

10,80 €/gab.
Pieejams veikalos:
Mūkusalas iela 93
Ata iela 5a
t/c Sāga

Šķīdinātāju nesaturošs, pelējuma noturīgs silikona bāzes hermētiķis ar zemu elastības moduli, pieejams 26 krāsās un bezkrāsains

Pielietošana: Kompensācijas šuvju aizpildei (dimensionālās izmaiņas līdz 25%); Elastīgu starpliku izveidei starp celtņu konstruktīvajiem elementiem; Keramikas un betona klājumu vertikālo un horizontālo šuvju aizpildei, ja virsma nav pakļauta augstai noslodzei; Šuvju aizpildei starp sanitārajām ierīcēm un keramisko flīžu klājumiem virtuvēs, vannas istabās un dušās; Deformācijas šuvju aizpildei peldbaseinos; Logu un durvju stiklojuma nostiprināšanai. Ieteikumi: Neizmantot: gaišu flīžu un dabiskā akmens plākšņu šuvju aizpildei eksterjerā (izmantot MAPESIL LM); skābju neizturīgu klājumu šuvošanai (izmantot MAPESIL LM); plastisku vai bitumena saturošu materiālu šuvošanai; akvārijos. Pirms silikona izmantošanas vietās, kur iespējama dažādu ķīmisko vielu iedarbība, veikt pārbaudes. Deformācijas šuvju aizpildei vietās, kur paredzēta augsta mehāniskā noslodze, izmantot MAPEFLEX PU21. Šuvju sagatavošana: Šuvei jābūt līdzenai, tīrai un cietai. Produktam jāpielīp pie šuves malām, nevis pie šuves pamatnes. Paredzamā deformācija nedrīkst pārsniegt 25% (+20oC).  Deformācijas šuvju minimālais platums un dziļums ir 5mm. Platāku šuvju dziļumam jābūt vismaz ½ no šuves platuma.

Lai nodrošinātu MAPESIL AC nepielipšanu pie šuves pamatnes un kontrolētu šuves dziļumu, pirms šuves aizpildīšanas tajā ievietot MAPEFOAM elastīgo polietilēna lentu. Šuvju apstrāde: Gruntēšanas sastāvu PRIMER FD uzklāt uz šuves virsmām ar otu un ļaut dažas minūtes nožūt. Produkta iestrādāšana: MAPESIL AC ir lietošanai gatavs sastāvs. Tūbiņas uzgali nogriezt 45o leņķī ar diametru, kas atbilst šuves platumam. Šuvi aizpildīt, izmantojot šuvošanas pistoli un pēc nožūšanas izlīdzināt ar samitrinātu špakteļlāpstiņu.Patēriņš: Atkarīgs no šuvju izmēra. Uzglabāšana: 24 mēn. oriģinālā iepakojumā, sausā vietā.

Pielikums Deklarācija , Sertifikāts , Cits
Svars 0.30 kg
Izmēri 6 x 6 x 25 cm
Zīmols MAPEI