Logo
Preču katalogs chevron down Created with Sketch.
Izpārdošana

Pirkumu grozā nav nevienas preces

Lai pievienotu preces, dodies uz preču katalogu.

Ceresit CT77 Tibet4 25kg Mozaīkas apmetums 1.4-2.0mm

Preces kods: 041979

Kategorija: Dekoratīvie apmetumi

Mērvienība: gab.

Svītru kods: 9000101140200

86,90 €/gab.
Pieejams veikalos:
Pasūtāmā prece!

Silikona-akrila mozaīkas apmetums, 1,4 - 2,0 mm

Dekoratīvs plānkārtas apmetums pielietojumam telpās un ārpus tām

Īpašības

  • Izturība pret laika apstākļu iedarbību
  • Izturība pret skrāpējumiem
  • Hidrofobs ("pērļu" efekts)
  • Izturība pret netīrumiem, viegli uzturēt tīru
  • BioProtect formula – resistant to the development of fungus and algae
  • Gatavs lietošanai
  • Ražo daudzās krāsu kombinācijās

Apraksts

Ceresit CT 77 lieto dekoratīvu, krāsainu apmetumu klāšanai uz tradicionālajiem apmetumiem, betona pamatnēm, ģipša pamatnēm un skaidu platēm, ģipškartona plāksnēm u. c. Caurspīdīgie silikona-akrila sveķi ir saistviela, un krāsotie kvarca 1,4 - 2,0 mm graudi ir pildviela. Šis materiāls ir paredzēts uzklāšanai ar garo metāla rīvdēli. Kad apmetums ir nožuvis, ir iegūta krāsaina apmetuma apdare. Materiāla īpašības nodrošina pamatnē esošo skrāpējumu pārklāšanu.

CT 77 ir īpaši ieteicams klāšanai uz noberzumiem pakļautām sienām ēku iekšpusē, piem., pie ieejas, koridoros, kāpņu telpās. Ārpus ēkām CT 77 ir ieteicams zonās, kas ātri kļūst netīras: uz pamatnēm, margām, durvju un logu rāmjiem. Intensīvu tumšo krāsu gadījumā CT 77 uzklāšanā (ja tas kalpo kā fasādes slānis Ceresit Ceretherm sistēmu ietvaros ar EPS) jāaprobežojas ar nelieliem laukumiem, piem., postamentiem vai arhitektoniskajām detaļām. BioProtect sastāvs ir noturīga aizsardzība pret bioloģisko piesārņojumu, piem., sēnītēm, pelējumu un aļģēm. Pateicoties īpašām kapsulām ar biocīdo līdzekli, aktīvo vielu atbrīvošana notiek kontrolēti un nodrošina ilgstošu iedarbību.

PAMATNES SAGATAVOŠANA:

CT 77 var uzklāt uz gludām, nesošām, sausām un tīrām pamatnēm viendabīgā krāsā, kas ir brīvas no smērvielām, bituma, putekļiem un citām vielām, kas samazina adhēziju: 

- cementa apmetumiem un kaļķa-cementa apmetumiem (vecums virs 28 dienām), betona (vecums virs 3 mēnešiem, mitrums ≤ 4 %), gruntētiem ar Ceresit CT 16 gruntskrāsu; 

- armētām kārtām, kas veidotas no Ceresit ZU, CT 85, CT 100 un CT 190 javām (vecums virs 3 dienām) vai CT 87 javas (vecums virs 2 dienām), gruntētām ar Ceresit CT 16 gruntskrāsu; 

- armētām kārtām, kas veidotas no CT 87 (vecums virs 2 dienām), gruntētām ar Ceresit CT 16 gruntskrāsu; 

- ģipša pamatnēm (tikai ēku iekšpusē) ar mitrumu mazāku par 1 %, vispirms gruntētām ar Ceresit CT 17 un pēc tam ar CT 16 gruntskrāsu; - skaidu plātnēm (biezums ≥ 19 mm), ģipškartona plāksnēm un ģipša šķiedras plāksnēm (tikai ēku iekšpusē), nostiprinātām saskaņā ar plākšņu ražotāju ieteikumiem, vispirms gruntētām ar Ceresit CT 17 un tad, minimums pēc 2 stundām, ar CT 16 gruntskrāsu; 

- stipriem krāsas pārklājumiem (tikai ēku iekšpusē) ar labu adhēziju pie pamatnes, gruntētiem ar Ceresit CT 16 gruntskrāsu; 

- gāzbetona pamatnēm, divreiz gruntētām ar CT 16 gruntskrāsu. 

Nelīdzenas un bojātas virsmas iepriekš ir jāizlīdzina un jāsalabo. Parasto apmetumu un betona pamatņu gadījumā šim nolūkam var izmantot špakteļmasu Ceresit CT 29. Esošie netīrumi, kārtas ar zemu izturību, kā arī elastīgi, kaļķu un līmes krāsu pārklājumi ir jānoņem. 

Absorbējošas pamatnes vispirms ir jāgruntē ar līdzekli Ceresit CT 17 un tad, minimums pēc 2 stundām, jākrāso ar gruntskrāsu Ceresit CT 16. Ir ieteicams izmantot CT 16 tādā krāsā, kas ir ļoti līdzīga mozaīkveida apmetuma krāsai. CT 77 var uzklāt pēc tam, kad CT 16 gruntskrāsa ir pilnībā izžuvusi. Mitrums, kas nāk no pamatnes puses, var izraisīt apmetuma bojājumus, tādēļ jāpārliecinās, vai telpās (vietās), kuras pakļautas patstāvīgam mitrumam, ir izveidotas atbilstošas blīvējošas kārtas.

DARBA VEIKŠANA:

Tieši pirms lietošanas tvertnes saturs ir jāsamaisa ar maza ātruma urbjmašīnu, kas aprīkota ar grozveida maisītāju, līdz tiek iegūta viendabīga konsistence. Pārāk ilga vai intensīva maisīšana var izraisīt masas krāsas izmaiņu un piesātināšanu ar gaisu. Ja nepieciešams, produkta konsistenci lietošanas apstākļiem var pielāgot, pievienojot ne vairāk kā 1 % tīra ūdens un produktu samaisot vēlreiz. Pārāk liela ūdens daudzuma pievienošana padara materiāla lietošanu neiespējamu. 

CT 77 vienmērīgi uzklāt uz pamatnes pusotra grauda biezumā ar garu, slīpi turētu tērauda rīvdēli. Ar to pašu darbarīku virsma ir jānogludina, pirms apmetums kļūst sauss. To nevajadzētu stingri piespiest pie pamatnes. 

Nemitrināt apmetumu ar ūdeni! Neveidot struktūru! 

Uz vienas virsmas strādāt bez pārtraukuma, saglabājot vienādu materiāla konsistenci. Gadījumā, ja darbs ir jāpārtrauc, gar iepriekš novilktu līniju jāpielīmē pašlīmējošā lente. Pēc tam jāuzliek apmetums, jāizveido tā faktūra un tad lente ar svaigā apmetuma pārpalikumu jānorauj. Pēc pārtraukuma darbs jāturpina no iezīmētās vietas. Iepriekš uzklātā apmetuma malu var pasargāt ar pašlīmējošo lenti. Darbarīki un svaiga apmetuma traipi jāmazgā ar ūdeni, bet sacietējuši atlikumi jānotīra mehāniski.

PIEZĪME:

Darbi ir jāveic sausos apstākļos, pie apkārtesošās un pamatnes temperatūras no +10 °C līdz +25 °C un relatīvā gaisa mitruma zem 80 %. Mitruma spiediens no pamatnes puses var izraisīt apmetuma bojājumu. Līdz apmetums pilnībā sacietējis, tas ir jāpasargā no lietus, izmantojot sastatņu aizsardzību. Pēc uzklāšanas svaigs apmetums CT 77 ir pienains. Pēc ilgstošas saskares ar ūdeni (piemēram, stipra lietus laikā), „pienainuma” efekts var īslaicīgi atjaunoties līdz brīdim, kad virsma atkal ir sausa Ja gaisa temperatūra var nokrist zem +15 °C, tad CT 77 uzklāšanas laikā ir jāizmanto sastatņu pārklāji un siltā gaisa pūtēji, lai novērstu krāsas izmaiņas un paātrinātu žūšanu. Produktu nesamaisīt ar citiem apmetumiem, pigmentiem, sveķiem un saistvielām. 

Telpas, kurās ir ticis uzklāts apmetums, ir jāvēdina, lai novērstu smaku, pirms tās tiek nodotas lietošanā. Gadījumā, ja materiāls nokļuvis acīs, tās izskalot ar ūdeni un konsultēties ar vispārējās prakses ārstu. Šo produktu uzglabāt bērniem nepieejamā vietā.

IETEIKUMI:

Neklāt apmetumu uz sienām, kuras apspīd saule, lai izvairītos no pārāk ātras izžūšanas. Līdz apmetums pilnībā izžūst, tas ir jāpasargā no lietus. Ir ieteicams izmantot sastatņu aizsardzību. Apmetumā esošo minerālo pildvielu dēļ, kas var izraisīt apmetuma toņa atšķirības, viena virsma ir jāpārklāj ar materiālu, uz kura katras tvertnes ir uzdrukāts viens un tas pats ražošanas partijas numurs. Reiz atvērta tvertne ir rūpīgi jānoslēdz, un tās saturs jāizlieto, cik ātri vien iespējams. 

TEHNISKIE DATI:

Bāze: sintētisko sveķu (akrilasilikona) ūdens dispersija ar krāsainām minerālajām pildvielām 

Blīvums: kvarca zvirgzdi apmēram 1,65 kg/dm3 

Pielietošanas temperatūra: no +10 °C līdz +25 °C 

Žūšanas laiks: apmēram 30 minūtes 

Izturība pret lietu: pēc apmēram 3 dienām 

Ūdens tvaika caurlaidība, saskaņā ar EN 15824:2010: V2 

Ūdens absorbcija, saskaņā ar EN 15824:2010: W3 

Adhēzija, saskaņā ar EN 15824:2010: 0,6 MPa Siltumvadītspējas koeficients, saskaņā ar EN 15824:2010:  = 0,61 W/(m•K) 

Triecienizturība, saskaņā ar ETAG 004: kategorija I 

Ūdens absorbcija pēc 24 h, saskaņā ar ETAG 004: < 0,5 kg/m2 

Ūdens tvaika caurlaidība, saskaņā ar ETAG 004: Sd ≤ 1,0 m 

Adhēzija starp slāņiem pēc novecināšanas, saskaņā ar ETAG 004: ≥ 0,08 MPa 

Novērtētais patēriņš: - kvarca zvirgzdi 1,4 - 2,0 mm apmēram 4,5 kg/m2 

Glabāšanas laiks / uzglabāšana: līdz 12 mēnešiem no ražošanas datuma, ja tiek uzglabāts sausos un vēsos apstākļos, oriģinālajā un nebojātā iepakojumā. Pasargāt no sasalšanas! Pilnīgi pasargāt no uzglabāšanas augstās temperatūrās un tiešā saules gaismā. Materiāla uzglabāšana un transportēšana augstās temperatūrās var ierosināt tā saistīšanās procesu! 

Svars 25.00 kg
Izmēri 33 x 33 x 32 cm
Zīmols CERESIT