Logo
Preču katalogs chevron down Created with Sketch.
Izpārdošana

Pirkumu grozā nav nevienas preces

Lai pievienotu preces, dodies uz preču katalogu.

Mapei Mapelux Opaca 10kg Matēts grīdas vaskošanas sastāvs

Preces kods: 1097863

Kategorija: Grīdas eļļas un kopšanas līdzekļi

Mērvienība: gab.

174,90 €/gab.
Pieejams veikalos:
Pasūtāmā prece!

Matēts grīdas vaskošanas sastāvs ar metāla putekļu pildvielu un augstu berzes pretestību

PIELIETOJUMS:

MAPELUX  OPACA lietot, lai izveidotu aizsardzības slāni grīdām, kas izgatavotas, izmantojot Mapefloor System grupas produktus, tādās vietās, kur grīdas tiek pakļautas augstai gājēju noslodzei (piem., izstāžu telpās, dzīvokļos, birojos u.c.). Piemērots arī, lai atvieglotu ar ULTRATOP izveidotas grīdas kopšanu.

Izmantošanas piemēri:

  • Lai izveidotu aizsargslāni augstai gājēju noslodzei pakļautām epoksīdsveķu grīdām, kas izveidotas izmantojot MAPEFLOOR SYSTEM grupas produktus.
  • Lai izveidotu aizsargslāni augstai gājēju noslodzei pakļautām grīdām (piem., izstāžu telpās, dzīvokļos), kas izlīdzinātas ar ULTRATOP.
  • Lai izveidotu aizsargslāni augstai gājēju noslodzei pakļautām dekoratīvajām grīdām (piem., izstāžu telpās, veikalos, dzīvokļos), kas izveidotas no ULTRATOP, pievienojot tam DYNASTONE COLOR mākslīgās vai dabīgās krāsainās pildvielas, ar nosacījumu, ka šo grīdu virsmas apstrādātas ar piemērotu aizsargpārklājumu.

TEHNISKAIS APRAKSTS:

MAPELUX OPACA ir matēts vaskošanas sastāvs ar metāla putekļu pildvielu, kam piemīt augsta noturība pret gājēju radīto noslodzi un biežu tīrīšanu pat ar augstas koncentrācijas ķīmiskajiem tīrīšanas līdzekļiem.

Pateicoties produkta sastāvā esošajām saistvielām, ar MAPELUX OPACA apstrādātās grīdas ir viegli tīrāmas – visus netīrumus un traipus no tām iespējams notīrīt izmantojot parastos tīrīšanas līdzekļus un iekārtas.

MAPELUX OPACA vaskošanas sastāva konsistence ir ļoti plūstoša un viegli uzklājama.

IETEIKUMI:

Nestrādāt ar MAPELUX OPACA, ja apkārtējās vides temperatūra ir zemāka par +10oC.

DARBA APRAKSTS

Pamatnes sagatavošana:

MAPELUX OPACA iespējams uzklāt uz grīdām, kas izveidotas no MAPEFLOOR SYSTEM grupas produktiem. MAPELUX OPACA uzklāt ne ātrāk kā 24 st. pēc grīdu izveides. Uz grīdām, kas izveidotas no ULTRATOP, MAPELUX OPACA uzklāt tikai pēc noslēdzošā klājuma (MAPEFLOOR FINISH 50, MAPEFLOOR FINISH 52 W, MAPECOAT I 600 W vai KERASEAL) nožūšanas.

Sastāva uzklāšana:

Lai panāktu maksimālu virsmas aizsardzību, MAPELUX OPACA uzklāt krusteniski, divās kārtās. Pirmo kārtu uzklāt uz virsmas ar vaska uzklāšanas iekārtu. Kad pirmā kārta ir pilnībā nožuvusi, otro kārtu uzklāt taisnā leņķī pret pirmās kārtas klājumu.

Darbarīku tīrīšana:

Darbarīkus un aprīkojumu noskalot ar ūdeni.

PATĒRIŅŠ:

50 g/m2

IEPAKOJUMS:

MAPELUX OPACA pieejams 10 kg kannās.

Uzglabāšana:

12 mēn., oriģinālā iepakojumā, +10oC līdz +30oC temperatūrā. Nepieļaut produkta sasalšanu.

Drošības pasākumi

Saskaņā ar Eiropas likumdošanu, MAPELUX OPACA nav uzskatāms par veselībai bīstamu produktu. Tomēr, strādājot ar produktu, ieteicams lietot cimdus, aizsargbrilles un ievērot visus drošības pasākumus, kas jāievēro strādājot ar ķīmiskām vielām.

Papildus informāciju skatīt produkta Drošības datu lapās, kas pieejama pēc pieprasījuma.

Uzmanību!

Tikai profesionālai izmantošanai.

Tehniskie dati un ieteikumi, kas norādīti šajā produkta aprakstā, balstīti uz patreizējām zināšanām un pieredzi. Visa iepriekšminētā informācija dod ieteikumus un ir pakļauta izvērtēšanai.

Svars 10.00 kg
Izmēri 30 x 30 x 40 cm
Zīmols MAPEI