Logo
Preču katalogs chevron down Created with Sketch.
Izpārdošana

Pirkumu grozā nav nevienas preces

Lai pievienotu preces, dodies uz preču katalogu.

Tikkurila VALTTI PLUS Terrace Oil 0.9L Eļļa kokam ārdarbiem pelēka

Preces kods: 1108156

Kategorija: Grīdas eļļas un kopšanas līdzekļi

Mērvienība: gab.

Svītru kods: 6408070074107

14,30 €/gab.
Pieejams veikalos:
Mūkusalas iela 93
Ata iela 5a
t/c Sāga

Valtti Plus Terassiöljy - terašu eļļa

Apraksts

Uz dabiskas eļļas balstīta, vasku saturoša ūdens bāzes eļļa kokam. Nodrošina aizsardzību pret UV staru iedarbību. Aizsargā koksni no mitruma un netīrumiem, kā arī samazina koka virsmas plaisāšanu.

Īpašības

Piemērota līdz tīram kokam attīrītu vai iepriekš eļļotu koka virsmu eļļošanai ārdarbos, cietkoksnei, piesūcinātai un termiski modificētai koksnei, kā arī neapstrādātai koksnei.

Pielietojums

Dārza mēbeles, terases un piestātnes.

 

TEHNISKIE DATI

Toņu klāsts: Pieejama gatavajos toņis: brūna, melna un pelnu pelēka.

Spīdums: nenoteikts

Patēriņš: 5-7 m²/l – uz vecas un nodilušas koka virsmas; 7-15 m²/l – uz jaunas un labā stāvoklī esošas koka virsmas.

Iepakojumi: 0.9 l, 2.7 l, 9 l

Šķīdinātājs: Ūdens

Uzklāšanas metode: Ar otu vai sūkli.

Žūšanas laiks (23°C, gaisa relatīvais mitrums 50%): Var pieskarties pēc dažām stundām. Žūšanas laiku ietekmē virsmas porainība un izmantotais eļļas daudzums. Otro kārtu var uzklāt, tiklīdz eļļa ir iesūkusies koka virsmā un virsma ir sausa, parasti apm. pēc dažām stundām, atkarībā no laikapstākļiem.

Sausais atlikums pēc tilpuma: 21 %.

Blīvums: 1.0 kg/l, (ISO 2811)

Uzglabāšana: Sargāt no sala. Atvērtu iepakojumu izlietot vienas sezonas laikā, jo atvērtā tarā produkta īpašības var mainīties.

UZKLĀŠANA

Uzklāšanas nosacījumi

Apstrādājamai virsmai ir jābūt sausai un koksnes relatīvajam mitrumam zem 20%, jo mitra koksne neabsorbē eļļu un žūst lēnām. Tā kā impregnēta koksne bieži ir mitra, ieteicams apstrādi veikt 6 mēnešus pēc žāvēšanas. Apstrādes un žūšanas laikā apstrādājamās virsmas, eļļas un gaisa temperatūrai ir jābūt virs +5 °C un gaisa relatīvajam mitrumam zem 80%.

Sagatavošana

Neapstrādātas virsmas:
No virsmas jānotīra netīrumi, putekļi un atlupušais materiāls. Pelējums jānomazgā ar Homeenpoisto (pelējuma noņemšanas līdzekli) vai Terassi- ja Kalustepesu, ievērojot lietošanas pamācību.

Iepriekš ar koka virsmām piemērotu eļļu apstrādātas virsmas:
Ar skrāpi vai drāšu suku no virsmas jānotīra atlupušais materiāls. Ja nepieciešams, virsma jānomazgā ar Homeenpoisto (pelējuma noņemšanas līdzekli) vai Terassi- ja Kalustepesu, ievērojot lietošanas pamācību. Ja uz virsmas ir palikusi caurspīdīga plēve, tā pirms apstrādes ir jānoņem.

Eļļošana

Pirms lietošanas un lietošanas laikā Valtti Plus Terassiöljy rūpīgi jāsamaisa. Ar otu vai ar sūkli uzklāj eļļu vienā kārtā tā, lai eļļa vienmērīgi iesūktos koka virsmā. Liekā eļļa jānoslauka. Uzklāt vienmērīgi visa dēļa garumā ar nepārtrauktiem triepieniem, lai izvairītos no pārklāšanās. Uzklāt vienu kārtu.
Ja nepieciešams, jāveic virsmas apkope. Pastāvīgi atmosfēras iedarbībai pakļautas virsmas var būt nepieciešams apstrādāt katru gadu.

Darbarīku mazgāšana

Darbarīki jāizmazgā ar ziepēm un ūdeni. Sacietējušas eļļas iztīrīšanai ieteicams izmantot Tikkurila Pensselipesu darbarīku mazgāšanas līdzekli.

Virsmas kopšana

Pēc uzklāšanas pirmo nedēļu ar virsmu jāapietas saudzīgi, lai tā sasniegtu galīgo cietību. Ja nepieciešams, virsmu var viegli tīrīt ar mīkstu suku vai birsti apm. 2 dienas pēc apstrādes.

Netīras virsmas var mazgāt ar Pihan Huoltopesu šķīdumu (1 daļa Pihan Huoltopesu uz 5 daļām ūdens). Pēc mazgāšanas virsma jānoskalo ar ūdeni un jāļauj nožūt.

Remontkrāsošana

Ar Valtti Plus Terassiöljy apstrādātas virsmas var pāreļļot ar Valtti Plus Terassiöljy. Skatīt virsmas sagatavošanu.

Svars 1.00 kg
Izmēri 11 x 11 x 14 cm
Zīmols TIKKURILA