Logo
Preču katalogs chevron down Created with Sketch.
Izpārdošana

Pirkumu grozā nav nevienas preces

Lai pievienotu preces, dodies uz preču katalogu.

Sadolin BINDO 7 BW 10L Matēta lateksa krāsa sienām

Preces kods: 045420

Kategorija: Krāsas sienām

Mērvienība: gab.

Svītru kods: 7391306074691

47,90 €/gab.
Pieejams veikalos:
Mūkusalas iela 93
Ata iela 5a
t/c Sāga

Svarīgākā informācija
Spīdums: Matēta
Patēriņš: 8-10 m²/l
Žūšanas laiks: 1h
Krāsas kārtu skaits: 2

Produkta īpašības 
•    Ērti uzklāt uz virsmas
•    Viegla smarža
•    Ātri žūst
•    Ecolabel

Produkta apraksts
Uz virsmas viegli uzklājama krāsa iekšdarbiem, piemīt laba segtspēja. Krāsa nepil un ātri žūst, krāsoto virsmu var mazgāt (2. mitrās tīrīšanas izturības klase). Produkts nesatur organiskos šķīdinātājus, tam faktiski nav nekādas smaržas. Produkts ir tonējams plašā krāsu gammā. Krāsa atbilst Eiropas Savienības ekomarķējuma prasībām. Krāsa ir piemērota jaunas un iepriekš krāsotas apmetuma, betona, vieglbetona, ķieģeļu, ģipša plātņu, koka ēveļskaidu un kokšķiedras plātņu un stiklšķiedras tapešu virsmas krāsošanai.

Pielietojuma apraksts
Uz iepriekš neapstrādātas virsmas jāuzklāj 2 kārtas, uz iepriekš nogruntētas vai krāsotas virsmas – 1-2 kārtas. Krāsa “Bindo 7” ir gatava lietošanai. Pirms lietošanas krāsa rūpīgi jāsamaisa. Klājot pirmo kārtu, vajadzības gadījumā krāsu var atšķaidīt ar tīru ūdeni (līdz 10 % no tilpuma), beigu kārtai lietojama neatšķaidīta krāsa. Pirms nākamās kārtas uzklāšanas virsmai jāļauj labi nožūt. Lielas virsmas jākrāso bez apstājas; pārtraukumi ir pieļaujami tikai stūros. Strādājot jāpaņem daudz krāsas, lai virsma ilgāku laiku būtu mitra un to varētu apstrādāt. Griesti jākrāso gaismas krišanas virzienā, tas ir, izlīdzinošie triepieni jāveic, sākot no loga. Krāsojot sienas, krāsa vispirms jāuzklāj krusteniski, pēc tam virsma jāizlīdzina ar veltnīti, to virzot uz augšu un uz leju. Pēdējā krāsošana ar veltnīti katrā krāsošanas segmentā jāveic visā sienas virsmas laukumā vienā un tajā pašā virzienā. Parastos apstākļos lateksa krāsas plēve galīgo izturību iegūst 3-4 nedēļu laikā pēc krāsošanas, tāpēc pirms šī laika jāizvairās no virsmas intensīvas tīrīšanas. Darbarīki: ota, veltnītis, smidzinātājs.

Veselība un drošība
Pēc darba stingri aizvērt krāsas trauku. Pirms darbarīku tīrīšanas noņemt lieko krāsu. Aizliegts izliet kanalizācijā un ūdenskrātuvēs. Krāsas šķidrās atliekas nogādāt bīstamo atkritumu savākšanas vietā, atkritumu apstrādei piegādāt tikai pilnīgi tukšas tvertnes.

Pielikums Deklarācija
Svars 13.05 kg
Izmēri 30 x 30 x 24 cm
Zīmols SADOLIN